Stands

Beachpraise De naam zegt het al zo'n beetje: In de omgeving van het strand met een grote groep jongeren/families samenkomen om God groot te maken! Wanneer je op Beachpraise hebt rondgelopen, dan heb je kunnen zien hoe belangrijk dit voor hen is. De voorbije jaren waren we met ongeveer 1000 jongelui die samen hebben staan zingen tot eer van God en samen hebben gebeden voor dit land!

Maar deze jongeren/families hebben allen hun eigen vragen: Wat is het evangelie? Is zending iets voor mij? Bestaan er ook christelijke jeugdactiviteiten in mijn buurt? Waar kan ik meer leren over de Bijbel? Ga zo maar door! Wat zou het fijn zijn als deze jongeren op de een of andere manier antwoorden vinden op hun vragen.

Daarom willen we opnieuw aan diverse christelijke organisaties de gelegenheid geven om deze jongeren te ontmoeten. En wellicht kunt u met uw organisatie antwoord geven op één of enkele van hun vragen en ziet u het als een uitdaging om met uw stand naar Oostende te komen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Vanaf de 8ste editie brengen we alle stands onder in 1 grote tent. Uiteraard zijn de plaatsen in deze tent beperkt. Dus wees er snel bij als je een plaatsje wil. Wij zorgen voor een tafel met verlichting en mogelijkheid om via eigen verlengkabels eventuele andere apparatuur aan te sluiten. Het programma start om 17u00, wij vragen u daarom uw stand gereed te hebben om 16u30. Voor het opstellen van uw materiaal mag uw wagen op het terrein, maar om 17u00 ten laatste moet u uw wagen parkeren op een voorbehouden plaats. Het beheren van een stand gebeurt op eigen risico, wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal van uw materiaal. Dit alles kost u slechts 30 euro.

PAS OP: de aanvraag is pas definitief als het bedrag van 30 euro op de rekening van Beachpraise gestort is! GEEN BETALING = GEEN STANDPLAATS

Het programma loopt door tot ca. 22u30 en zowel de stands als de snackverkoop kunnen permanent bezocht worden, we vragen dan ook om tot die tijd uw stand bemand te houden. I.v.m. de veiligheid mogen geen grote uitstallingen worden geplaatst die de doorgang belemmeren voor bezoekers of hulpdiensten.

De stands zijn vooral bedoeld voor ledenwerving, naambekendheid en promotie. Het afspelen van films en geluidsfragmenten binnen de stand is toegestaan, mits het geen overlast veroorzaakt aan andere standhouders en ook tijdens de overdenking en het gebed wordt uitgeschakeld. Ook flyeren is toegestaan, mits de standhouder zelf de rondslingerende flyers opruimt.

Heb je nog vragen over een stand op Beachpraise, ga dan naar de contactpagina