Hieronder enkele sfeerbeelden van de voorbije editie (met dank aan ©Marsell)

De organisatie van Beachpraise wil iedereen bedanken voor hun aanwezigheid op de negende editie. Wij hebben het ervaren als een echt feest voor God! We willen ook nog even alle medewerkers via deze weg bedanken. Zonder jullie was Beachpraise niet mogelijk!

De winter lijkt eindelijk voorbij te zijn, dus zien wij al uit naar de echte zomer. Wij zijn in ieder geval al een tijdje met onze gedachten bij het laatste weekend van de grote vakantie, want dan zijn we al toe aan de negende editie van Beachpraise.
Voor het thema van de komende editie hebben we onze inspiratie gehaald uit een nummer van Matt Redman:

HERE FOR YOU.

Dit thema kan tweeërlei begrepen worden. Enerzijds willen wij er zijn voor Hem, Hij verdient alle eer, glorie en aanbidding. Anderzijds mogen we ook weten dat Hij er altijd is voor ons. In onze moeilijkste momenten trekt hij ons uit de put, maar ook in de mooiste momenten van ons leven is Hij erbij! Hoe fantastisch dat we dit mogen weten! En daarom willen we voor Hem zingen, Hem aanbidden tijdens Beachpraise, omdat alleen Hij het waard is om aanbeden te worden.
Dit jaar zullen niemand minder dan Elisa Krijgsman en Come2Worshipband ons meevoeren in aanbidding. Naast een goedgevuld muzikaal programma, met Unis-Songs en special acts, zijn er weer de gebruikelijke stands en catering. Ook de praatpaal is weer paraat voor een goed gesprek.

Wil je meebidden dat Beachpraise een groot effect zal hebben op de jongeren? En zou je ons ook willen helpen door dit werk financieel mee te ondersteunen? Want ook deze steun is onmisbaar. We willen het gratis concept van Beachpraise behouden, want aanbidding en ontmoeting moet voor iedereen toegankelijk zijn en blijven. Uiteraard is het kostenplaatje van zo’n evenement verre van gratis. Om deze dag vlot te laten verlopen hebben we nog een budget van ongeveer 5000 euro nodig. Deze brief wordt verzonden naar 200 gemeenten uit Vlaanderen, Wallonië en Nederland.

Als elke gemeente 25 euro zou geven, raken wij zonder problemen uit de kosten.

Bekijk hier de flyer en affiche