Beachpraise 2008

Wat weer een belevenis, zeg, op zowat de zonnigste dag van het jaar op die bijzondere plek in Oostende! Hadden we zo'n 500 tekstboekjes gemaakt voor alle Beachpraisebezoekers... Komen ze opeens naar me toe: "Alle boekjes zijn op!" Verbaasd kijk ik naar de ingang van het terrein vanwaar het volk maar blijft toestromen... Waar komen ze allemaal vandaan? Ongelofelijk! We schatten dat er uiteindelijk zo'n 1000 bezoekers waren op de Beachpraise. Allemaal samengekomen om God groot te maken... Of misschien om te zien wat die christenen daar aan het doen zijn... of om andere christenen te ontmoeten... We stonden daar allemaal toch maar en we zongen elkaar toe: "De Vrede van God zij met jou!" De rillingen liepen over mijn rug! Wat mooi, wat bijzonder...

Ik heb gezien dat God de avond zegende! En ik was blij om te zien dat er in België zoveel jongeren zijn die Jezus willen volgen, samen één willen zijn en iets van Hem in elkaar konden zien.

Fijn om opnieuw jongeren met elkaar én met God in contact te mogen brengen... Volgend jaar doen we het weer: 29 augustus 2009 bestaat de Beachpraise 5 jaar, dus dat willen we vieren! Ben je erbij?