Beachpraise 2006

Daar hebben we dan zo lang naar toegeleefd: Beachpraise 2006! Geweldig om in Oostende 500 jongeren te zien samenstromen om God groot te maken en te aanbidden. Voor Nederland is dat allemaal al zo gewoon geworden: EO-Jongerendagen, Flevo-Festivals, Soul Survivor, etc., jeugdbijeenkomsten waar velen op af komen! Het zijn hoogtepunten uit het leven van veel christenjongeren, maar in België ligt dat allemaal toch even anders. Maar ook hier willen christenjongeren elkaar ontmoeten, samen de Heer groot maken en opgebouwd worden. En we kunnen niet anders dan zeggen dat deze missie is geslaagd.

We hadden twee geweldige muziekgroepen, een fijne spreker en ook een fantastisch team van medewerkers die alles op alles hebben gezet om dit mogelijk te maken. De positieve reacties waren dan ook niet van de lucht, en we zijn zeker aangemoedigd om hier volgend jaar mee verder te gaan.
We willen daarom iedereen hartelijk bedanken die hiervoor heeft gebeden en financieel heeft bij gedragen, hierdoor waren wij in staat om Beachpraise 2006 tot een geweldig feest te maken.

Alle eer aan de Heer die dit werk zo gezegend heeft!!!